Logo
MeetingEquals©
2012-2013 All rights reserved MeetingEquals ©

Velkommen

Privatliv
sidst opdateret d. 9. maj 2013

Mindreårige og sikkerhed.

Vi har valgt at definere børn/mindreårige som unge under 16 år. Vi tager sikkerheden meget alvorligt, særligt når det gælder børn, og vi opfordrer forældre til at tale med deres børn om sikker adfærd på internettet. Vi har valgt særlige sikkerhedsforanstaltninger, som har til formål at beskytte mindreårige. Vi begrænser voksnes adgang til at oprette forbindelse med mindreårige, også selvom dette betyder, at mindreårige får en mere begrænset oplevelse på MeetingEquals. Mindreåriges adgang begrænses til ting, der er relevante for børn/unge.

Oplysninger, vi modtager om dig.

Vi modtager forskellige typer oplysninger om dig, herunder:
Dine oplysninger er de oplysninger, som du angiver, når du opretter en profil på MeetingEquals.

• Registreringsoplysninger

Når du opretter en profil på MeetingEquals, bliver du bedt om at oplyse dit personlige oplysninger, herunder navn, adresse, mobilnummer, E-Mailadresse, din fødselsmåned og år samt dit køn.

• Familie oplysninger

Som tillæg til registreringsoplysningerne kan familieoplysninger oplyses.

• Umiddelbare interesseområder.

Der kan indsættes oplysninger om de umiddelbare områder du er særlig interesseret i. Dvs. du kan angive f.eks. sport, camping, ferie osv. Dette er for, at vi kan introducere nye områder for dig, inden for dit interesseområde.

• Vi modtager også andre typer oplysninger om dig:

Vi modtager data om dig, så snart du interagerer med MeetingEquals , f.eks. når du, søger efter en at interagerer med. Når du indsætter en søgning, modtager vi muligvis yderligere relaterede data (eller metadata) om eksempelvis klokkeslættet, datoen.
Vi modtager data fra den computer, mobiltelefon eller anden enhed, du bruger til at tilgå MeetingEquals , herunder når flere brugere logger på fra samme enhed. Det omfatter muligvis din IP-adresse og andre oplysninger, f.eks. om din internettjeneste, din placering, hvilken type browser du bruger (herunder de tilhørende id'er), eller de sider, du besøger. Vi kan f.eks. få GPS-oplysninger eller andre stedoplysninger.
Somme tider gennem cookies. Det omfatter dato og klokkeslæt for dit besøg, den webadresse eller URL, du besøger, tekniske oplysninger om din IP-adresse og browser og dit operativsystem, og, hvis du er logget på MeetingEquals, oplysninger om dit bruger-id.
Oplysningerne kan bruges til forskellige statistikker, og ved kriminelle handlinger, kan oplysningerne i tilfælde af, at de indsamles, udleveres til politiet efter dommerkændelse.
Vi videregiver ingen oplysninger om dig til andre, før du har accepteret at oplysningerne udleveres. Dit navn eller andre eventuelle oplysninger, som kan identificere dig personligt, bliver ikke udleveret af MeetingEquals. MeetingEquals benytter medlemsnummeret som ident over for andre.

• Profilbilleder og coverbilleder

Benyttes ikke af MeetingEquals. Der er ikke og bliver ikke mulighed for upload af billedmateriale.

• Køn

Det gør det muligt for os at referere korrekt til dig.

• Brugernavn og bruger-id

Vi bruger dit bruger-id eller medlemsnummer til at identificere din MeetingEquals konto.
Det er dog kun MeetingEquals der umiddelbart har adgang til disse oplysninger. Når du har accepteret, at disse oplysninger bliver udleveret til en anden, som du har søgt, eller responderer på, kan de dog kontakte dig via medlemsnummeret på MeetingEquals’s site.
Der skal ikke gøres noget for at sikre dine oplysninger yderligere.

• Betalingsoplysninger

Oplysninger om betalingskort bliver ikke gemt af MeetingEquals, men af banken. Oplysningerne vil ikke kunne oplyses eller være gemt i nogen af MeetingEquals databaser.

Sådan bruger vi de oplysninger, vi modtager

Vi bruger de oplysninger, vi modtager om dig, i forbindelse med de tjenester og funktioner, vi leverer nu, eller i fremtiden. Vi bruger f.eks. de oplysninger, vi modtager om dig, til følgende:

• som led i vores indsats for at beskytte sikkerheden på MeetingEquals

• til at beskytte MeetingEquals eller andres rettigheder eller ejendom

• til intern drift, herunder fejlfinding, dataanalyse, test, forskning og forbedring af tjenesten.

Når du giver os tilladelsen, giver du os ikke blot mulighed for at stille MeetingEquals til rådighed, sådan som tjenesten er i dag, men også til at give dig innovative funktioner og tjenester, som vi udvikler fremover, og som bruger de oplysninger, vi modtager om dig, på nye måder.
Selvom du giver os tilladelse til at bruge de oplysninger, vi modtager om dig, tilhører alle dine oplysninger til enhver tid dig. Din tillid er vigtig for os, og vi deler derfor ikke de oplysninger, vi modtager om dig, med andre.
Vi gemmer data, så længe det er nødvendigt, for at levere produkter og tjenester til dig og andre, herunder de oplysninger, som er beskrevet ovenfor. Oplysninger, som er knyttet til din konto, gemmes mere eller mindre altid. Dog kan der være omstændigheder der godtgør, at kontoen slettes. Vi gør dog opmærksom på, at alle dine oplysninger kan ændres, bortset fra fornavn, alder og medlemsnummer. Vi informerer dig muligvis også om en eventuel særlig opbevaringspraksis for bestemte kategorier af data.
Du er anonym, når du besøger MeetingEquals.com, og MeetingEquals registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig eller hvad du søger efter. Først når du aktiverer en søgning gemmes den.

la perla unterwäscheWood Wood poloshirtla perla unterwäscheWilson SCHLÄGER

Sletning af din konto

Hvis du ønsker at stoppe med at bruge din konto, kan du skrive til os, om at slette den. Historiske oplysninger om din konto bliver dog gemt, men du vil ikke få nogen yderligere informationer fra MeetingEquals.
Som standard vil din konto ikke blive slettet, selv om du ikke betaler, men blot stillet i bero, indtil du bruger den næste gang. Dog vil der ved konti, der ikke har været rørt i nogle år, blive skrevet om man fortsat ønsker at gøre brug af den, og ved manglende respons, vil kontoen og alle oplysninger muligvis blive slettet.

MeetingEquals © 2013. Dansk

MeetingEquals©
Dan Alberg